Uitnodiging Fund Seminar Session, woensdagmiddag 17 november

“Beleggen voorbij de horizon” 

Mis het niet! Fund Seminar Session “Beleggen voorbij de horizon” LIVE, op woensdag 17 november 2021 van 13:00 tot 17:00 in De Utrechtse Stadsvrijheid. Deelname voor vermogensplanners, zelfstandige vermogensbeheerders, private bankers en financieel planners is kosteloos.

Er zijn grote trends die elke portefeuille op de lange termijn beïnvloeden: digitalisering, energietransitie, robotica, automatisering, vergrijzing en klimaat. Siegfried Kok, de CIO van OBAM, licht toe waarom deze megatrends een belangrijke rol spelen in de assetallocatie.

Het thema vergrijzing wordt verder uitgediept door Tom Fevez van Rothschild & Co., het gerenommeerde huis uit Parijs. Hij geeft een toelichting op het whitepaper over ‘the silver generation’, de driver van economische groei én krimp in de gehele wereld.

Bij aanvang om 13:00 uur bent u van harte welkom voor de lunch en als afsluiting is er een borrel.

Bent u er ook bij? Meld u aan op https://lnkd.in/gsyySTRA of www.fundseminar.nl/sessions #fundseminar #beleggen

Deelname aan dit event levert 1 PE-punt op. 

1 september – 1 december 2021: PV 2020 inhaalprogramma

Wij attenderen u er graag nogmaals op dat DSI de professionals die nog niet zijn geslaagd van 1 september tot 1 december 2021 in de gelegenheid wil stellen om te voldoen aan de geldende PV verplichtingen. Dit kan voor de laatste maal via het PV 2020 inhaalprogramma. Na het succesvol doorlopen van dit programma en mits de professional voldoet aan alle verplichtingen, kunnen zij weer de status Gecertificeerd krijgen en daarmee voldoen aan de wettelijke vakbekwaamheidseisen.

6 oktober: vFVP-bijeenkomst ‘Filantropie binnen het financieel plan’

vFVP organiseert samen met SOS Kinderdorpen de bijeenkomst ‘Filantropie binnen het financieel plan’ op woensdag 6 oktober op landgoed Anderstein in Maarsbergen. We praten je bij over schenken aan goede doelen. Charity Planning is een onderdeel van het financieel plan dat snel in de vergetelheid kan raken. En dat terwijl het bij veel vermogende particulieren een interessant en actueel gespreksonderwerp kan zijn.

We zetten in deze presentatie alle (fiscale) regels en voordelen op een rij, met bijbehorende praktijkvoorbeelden en rekensommen. SOS Kinderdorpen zet zich in om wereldwijd kwetsbare kinderen te laten opgroeien in een liefdevolle omgeving. Deelname levert 1 PE/Pi punt op. Graag aanmelden bij het secretariaat vFVP, secretariaat@vfvp.org. Tot 6 oktober! We vragen je niet te komen bij ziekte of corona-gerelateerde klachten, ook als je gevaccineerd bent.

Een mooie gelegenheid om je collega’s weer tijdens een live bijeenkomst te spreken. Denk je dat dit voor iemand buiten ons ledenbestand ook interessant is? Nodig hem of haar vrijblijvend uit om mee te komen, dat vinden we leuk. Meld je op tijd aan want vol is vol.

We kijken uit naar je komst!
Namens het bestuur van vFVP en SOS Kinderdorpen

Programma woensdag 6 oktober
14:00 – 14:30 Inloop en ontvangst
14:30 – 14:45 Welkomstwoord SOS Kinderdorpen
14:45 – 15:30 Workshop Filantropie binnen het financieel plan
15:30 – 15:45 Koffiepauze
15:45 – 16:30 Kijkje achter de schermen bij SOS Kinderdorpen
16:30 – 16:45 Afsluiting
16:45 – 18:00 Netwerkborrel

Aanmelden via: secretariaat@vfvp.org

Nog meer save the date’s: hou onze nieuwsbrieven in de gaten!

  • November een Digiclass bedrijfsovername
  • December de Algemene Ledenvergadering van de FVP