Consument

Uiteindelijk is vermogen niet het belangrijkste in het leven. Toch is geld vaak een belangrijk onderdeel in het verwezenlijken van dromen en doelen. Het stelt u in staat om het leven te kunnen leiden dat u wilt. Nu en later. Dat u niet wakker hoeft te liggen van financiële zaken. Een gecertificeerd vermogensplanner is dé uitgelezen professional om u daar bij te helpen.

De vermogensplanner richt, na grondige inventarisatie van uw wensen, het vermogen dusdanig in dat u uw gewenste levensstijl kunt bereiken en behouden.

Garanties van de Federatie Vermogens Planners

  • De aangesloten vermogensplanners voldoen aan strenge scholing- en bijscholingsnormen. De opleidingen gaan niet alleen over de “droge” theorie, maar ook nadrukkelijk over de praktijk. Door middel van een periodieke ‘assessment’  moeten vermogensplanners laten zien dat ze hun kennis ook in de praktijk waarmaken.
  • De aangesloten vermogensplanners hebben allen de gedragscode ondertekend.
  • U kunt via ons een klacht indienen als u vindt dat een planner zich niet of onvoldoende aan deze regels houdt.

Professional

De vermogensplanner is uw gesprekspartner bij de DGA, IB-ondernemer of vermogende particuliere relatie. De vermogensplanner werkt altijd samen met een professioneel netwerk van bijvoorbeeld accountants, fiscalisten, financieel planners, advocaten, notarissen, bedrijfsadviseurs etc.

De certificering controleren? Op deze pagina vindt u de aangesloten vermogensplanners