6 oktober: vFVP-bijeenkomst ‘Filantropie binnen het financieel plan’

vFVP organiseert samen met SOS Kinderdorpen de bijeenkomst ‘Filantropie binnen het financieel plan’ op woensdag 6 oktober op landgoed Anderstein in Maarsbergen. We praten je bij over schenken aan goede doelen. Charity Planning is een onderdeel van het financieel plan dat snel in de vergetelheid kan raken. En dat terwijl het bij veel vermogende particulieren een interessant en actueel gespreksonderwerp kan zijn.

We zetten in deze presentatie alle (fiscale) regels en voordelen op een rij, met bijbehorende praktijkvoorbeelden en rekensommen. SOS Kinderdorpen zet zich in om wereldwijd kwetsbare kinderen te laten opgroeien in een liefdevolle omgeving. Deelname levert 1 PE/Pi punt op. Graag aanmelden bij het secretariaat vFVP, secretariaat@vfvp.org. Tot 6 oktober! We vragen je niet te komen bij ziekte of corona-gerelateerde klachten, ook als je gevaccineerd bent.

Een mooie gelegenheid om je collega’s weer tijdens een live bijeenkomst te spreken. Denk je dat dit voor iemand buiten ons ledenbestand ook interessant is? Nodig hem of haar vrijblijvend uit om mee te komen, dat vinden we leuk. Meld je op tijd aan want vol is vol.

We kijken uit naar je komst!
Namens het bestuur van vFVP en SOS Kinderdorpen

Programma woensdag 6 oktober
14:00 – 14:30 Inloop en ontvangst
14:30 – 14:45 Welkomstwoord SOS Kinderdorpen
14:45 – 15:30 Workshop Filantropie binnen het financieel plan
15:30 – 15:45 Koffiepauze
15:45 – 16:30 Kijkje achter de schermen bij SOS Kinderdorpen
16:30 – 16:45 Afsluiting
16:45 – 18:00 Netwerkborrel